Header Ads

Breaking News
recent

Παρασκήνιο. Γιατί ο Βέρτης προτίμησε Λιάγκα – Σκορδά από τον Γρηγόρη



Είναι αναμφισβήτητα από τα πρόσωπα που πουλάνε πολύ. Γεμίζει ακόμη μαγαζιά μόνος του και παρά το γεγονός ότι πολλοί του καταλογίζουν υπεροψία και αλαζονεία δεν έχει μέχρι σήμερα συνεργαστεί με άλλο μεγάλο όνομα. Επίσης σπάνια δίνει συνεντεύξεις τόσο σε έντυπα όσο πολύ περισσότερο τηλεοπτικά.

Ο Νίκος Βέρτης κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή σε νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς ενώ κυκλοφόρησε και το νέο του cd οπότε μαζί με το επιτελείο των συνεργατών του αποφάσισε πως πρέπει να κάνει κάποιες συνεντεύξεις.

Το pressing ήταν έντονο από πολλές εκπομπές και επικρατέστεροι ήταν το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και το The2night show του ίδιου καναλιού. Τελικά ο Βέρτης επέλεξε το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά σε αντίθεση με την περσινή του απόφαση να δώσει συνέντευξη στον Αρναούτογλου και τα Kαρντάσιανς.

Είναι γεγονός ότι η περσινή συνέντευξη που σημειωτέον ήταν live δεν «τράβηξε» με τίποτα και απογοήτευσε τους θαυμαστές του τραγουδιστή ενώ πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως δεν «τα λέει» στο φακό.

Έτσι φέτος ο καλλιτέχνης επέλεξε την ασφάλεια του μαγνητοσκοπημένου σε μια εκπομπή με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το γεγονός αυτό λέγεται πως ενόχλησε τον Γρηγόρη μιας και ήθελε και φέτος να τον έχει στην εκπομπή του ωστόσο δεν μίλησε και για λόγους μη διατάραξης ισσοροπιών εντός καναλιού σε μια περίοδο άλλωστε που έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα.
Για την ιστορία συνέντευξη Βέρτη λέγεται πως ζήτησε και εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon χωρίς – όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο – να λάβει ουδέποτε απάντηση…
nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.