Header Ads

Breaking News
recent

Προσοχή στους συνδρομητές μεγάλης εταιρίας τηλεπικοινωνιών - Μην υποκύψετε...





Αγαπητό tromaktiko,
είμαι συνδομητρια της vodafone εδώ και πολλά χρονιά...

στις 08/01/2015 έκανα διακοπή τη σύνδεση και μετατροπή σε καρτοκινητό πλήρωσα ότι μου αναλογούσε για το λογαριασμό,έξοδα διακοπής πρόστιμο πρόωρης διακοπής σύνδεσης και το τρέχον
πάγιο του Ιανουαρίου. Ποσό συνολικά 140€ ευρώ.



Μετά από 2 μήνες ήρθε νέος λογαριασμός με πάγια μηνός Φεβρουαρίου κάτι που δε υφίστατο διότι είχα διακόψει το λογαριασμό.πίστεψα ότι αυτό θα το τακτοποιούσαν λογιστικά από τη vodafone αφού γνώριζαν ότι το τηλέφωνο έχει κλείσει. Aπό τον Απρίλιο του 2015 άρχισαν να με ενοχλούν τηλεφωνικά για το υπόλοιπο των  42,97€ ευρώ το οποίο δεν έχω καταβάλει. Στην επικοινωνία τους εξηγούσα ότι υπάρχει λάθος και χρεώνουν μήνα στο στον οποίο δεν υπάρχει σύνδεση άλλα στου κωφού την πόρτα όσο Θέλεις βροντά. Αυτοί να εισπράξουν Θέλουν και ας μη υφίσταται χρέωση. Από κει και πέρα κάθε 2 μήνες είχα την τηλεφωνική ενόχληση από τη vodafone για να πληρώσω αυτά που χρωστάω και πάλι τους εξηγούσα τα ίδια, κανένας όμως δεν έκανε έλεγχο στο λογαριασμό για να διορθώσει το λάθος που ξεκίνησε από αυτούς. Tο αποτέλεσμα στις 07/10/2015 να με ενοχλούν πλέον από το νομικό τμήμα της vodafone για την οφειλή μου και με απειλούν με αγωγή.
Aπό τη στιγμή που αυτοί το μονό που τους ενδιαφέρει είναι η είσπραξη ξεκίνησα μονή μου μία
διαδικασία για να τους αποδείξω τα ολοφάνερα ότι τα χρήματα που ζητούν αφορούν πάγιο Φεβρουαρίου.

Tο Φεβρουάριο δεν υπάρχει σύνδεση άρα πρέπει να ακυρώσουν το λογαριασμό και να πιστώσουν το ποσό που ζητάνε. Tελικά η αλήθεια έλαμψε αποδείχτηκε το λάθος τους ζήτησαν μονό συγνώμη μου χρέωσαν και νομικά έξοδα και υποστηρίζουν όλα καλά.

Προσοχή στους συνδρομητές, 90% των χρημάτων που ζητάνε από ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι λάθη.

Εμείς ως αφελείς από τους εκβιασμούς υποκύπτουμε και πληρώνουμε αυτά που τελικά δε χρωστάμε.

Αναγνώστης

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.