Header Ads

Breaking News
recent

Καθηγητής - σάτυρος εν ώρα μαθήματος χάιδευε στα οπίσθια 12χρονες μαθήτριες

Καθηγητής - σάτυρος εν ώρα μαθήματος χάιδευε στα οπίσθια 12χρονες μαθήτριες

Η υπόθεση ακόμα ενός εκπαιδευτικού που παρενοχλούσε συστηματικά ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας 12 έως και 14 ετών επανέρχεται στην επικαιρότητα, με σοκαριστικά στοιχεία
Σύμφωνα με του Βάσου Βάσου για τον «ΠΟΛΙΤΗ», μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2014, και ενώ ο Α.Κ. δίδασκε σε γυμνάσιο της περιφέρειας Λάρνακας, προέβη σε άσεμνες πράξεις εις βάρος τεσσάρων μαθητριών του, ηλικίας 12-14 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ο εν λόγω "εκπαιδευτικός" παρενοχλούσε συστηματικά κάποιες από τις μαθήτριές του, αγγίζοντας τα στήθη και οπίσθιά τους, ενώ σε κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές προχώρησε ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τραβώντας το ραντάκι του στηθόδεσμού τους.

Σοκάρει επίσης το γεγονός ότι οι πλείστες των παρενοχλήσεων αυτών έλαβαν χώρα μέσα στην τάξη και εν ώρα μαθήματος.

Σε μια άλλη περίπτωση κατηγορείται ότι χάιδευε απαλά το χέρι μαθήτριας λέγοντάς της: «Τι ωραίο που είναι το δέρμα σου…πόσο μαλακό».

Τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια κατήγγειλαν τον καθηγητή τους στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής τους, συνοδευόμενες από τους γονείς τους.

Η υπόθεση του Α.Κ. την Τρίτη (22/12) επανήλθε για εκδίκαση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας από το Κακουργιοδικείο, όπου αρχικά είχε παραπεμφθεί.

Ο καθηγητής είχε καθίσει για πρώτη φορά στο εδώλιο (22/12) του κατηγορουμένου στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λάρνακας, με τον "εκπαιδευτικό" να αφήνεται ελεύθερος αφού όμως υπέγραψε εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ και μέχρι τότε (14/01/2016) θα παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής του.

Σημειώνεται πως το υπουργείο Παιδείας έχει διατάξει τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου καθηγητή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.