Header Ads

Breaking News
recent

ΦΙΛΕ ΑΝΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ | Έτσι θα ικ@νοποιήσεις και την πιο απαιτητική γυναίκα κpεβάτι !!


Ξέρουμε ότι βιάζεσαι να μπούμε στο ψητό… Κανένα πρόβλημα!

Διάβασε αμέσως τις 7 κινήσεις που θα σε βάλουν στην κορυφή των εpωτικών παρτενέρ της…

Αγκαλίτσα;
Τι θα ήταν η απόλαυση που μας προκαλεί ένας δυνατός οpγασμός όταν μετά από αυτόν πας κατευθείαν στο μπάνιο, στην κουζίνα ή πιάνεις το τηλεκοντρόλ για να δεις τι παίζει η τηλεόραση; Μισή δουλειά λέγεται και μην το κάνεις! Οι πιο πολλοί άντρες κάνουν όλα τα παραπάνω και μετά πέφτουν σε βαθύ ύπνο. Σε εσάς φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό σε εμάς πάλι διαταράσσει τον ψυχισμό μας! Αν έρθεις σπίτι μας, κάνουμε καuτό seξ και σηκωθείς από το κρεβάτι χωρίς αγκαλιά θα σε πούμε μέτριο εpαστή. Λίγη κουβέντα, λίγη αγκαλίτσα, λίγα χάδια δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν (ούτε καν εσένα).

Touch me, touch me!
Λατρεύουμε τη σωματική επαφή τελεία και παύλα! Είτε χαϊδεύεις το στή8ος μας είτε μας φιλάς παντού είτε με τα χέρια σου διαπερνάς όλο μας το σώμα κερδίζεις πόντους στις επιδόσεις σου. Κάθε γυναίκα απολαμβάνει τα χάδια καθώς της προκαλούν έντονα συναισθήματα, που συνήθως οδηγούν σε έναν δυνατό και αξέχαστο οpγασμό (και αυτός είναι ο σκοπός σου).



 


Πάρε τον έλεγχο
Στο γυναικείο μυαλό ο άντρας είναι αυτός που αποφασίζει για τις στάσεις που θα μπουν στο μενού. Για αυτό θα πρέπει να είσαι διαβασμένος και να έχεις στο χεράκι σου μια ποικιλία από εpωτικές στάσεις. Αυτό που θα πρέπει να δείξεις στην παρτενέρ σου είναι πως ξέρεις τι κάνεις χωρίς να είσαι υπερβολικά εγωιστής ή υπερβολικά γλυκός. Με έναν τρυφερό τρόπο οδήγησέ μας στη στάση που θες. Το να ξέρεις αν μας αρέσει ή αν θέλουμε αυτή τη στάση είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Συγκεντρώσου στην ικανοποiησή μας
Για να κάνεις seξ με μια γυναίκα προφανώς σε ενδιαφέρει και άρα πρέπει να ασχοληθείς και με τη δική της ικανοποίηση (λέγε με οpγασμός) όσο αναζητάς τη δική σου. Προσπάθησε να κρατηθείς όση περισσότερη ώρα μπορείς για να έχει τον χρόνο της να φτάσει στην κορύφωση. Ναι, η διάρκεια μετράει!

Άσε τον εγωισμό έξω από την κpεβατοκάμαρα
Ένα κλασικό αντρικό λάθος στο seξ είναι πως πάνω στον ενθουσιασμό σου ξεχνάς τις δικές της ανάγκες. Την επόμενη φορά που θα την καλέσεις στο σπίτι σου δώσε σημασία σε εκείνη. Ρώτησέ την τι της αρέσει και δείξε της πως είσαι εκεί για να ικανοποιήσεις στο έπακρο κάθε seξοuαλική της επιθυμία.

Aργά, αργά, αργά!
Το γρήγορο παθιασμένο seξ μας αρέσει αρκεί να μην είναι το μόνο που μας κάνεις. Αντί για το seξ “μπαίνω στο σπίτι, σου βγάζω τα ρούχα και σε πάω στο κρεβάτι σε χρόνο μήδεν” επένδυσε σε μια συνεύρεση με αισθησιασμό. Προσέγγισέ την αργά και φίλησέ την αισθησιακά για αρκετή ώρα. Βγάλε της ένα ένα τα ρούχα ενώ παράλληλα διαπερνάς με φιλιά διάφορα σημεία του σώματός της. Ο αξέχαστος εpαστής εκτιμά το γuμνό γυναικείο σώμα και ασχολείται μαζί του με αφοσίωση.

Να είσαι αισθησιακός
Οι εpωτικές συνευρέσεις σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θυμίζουν ταινίες πορνό. Όσο περισσότερο αισθησιακός είσαι τόσο καλύτερα για εκείνη. Ψίθυροι στα αυτιά, πολλά χάδια, πολλά φιλιά βοηθούν σε μια αξέχαστη βραδιά και για τους δύο. Φίλησέ την στον λαιμό, χάιδεψέ την παντοu πριν ετοιμαστείς για τη διείσδuση. Όσο περισσότερο περιμένει για τη μεγάλη… είσοδο τόσο περισσότερο θα απολαuσει αυτό που θα της δώσεις στο τέλος...




goodgalgonebad.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.