Header Ads

Breaking News
recent

Αυτή η συγκινητική ιστορία θα σας γονατίσει... [photos]



Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Prestyn δεν έχει ποτέ συναντήσει το μωρό για το οποίο προσεύχεται...

Σύμφωνα με τη θεία του, Lauren Sharpe, ο Prestyn συγκινήθηκε από την ιστορία του δύο μηνών Knox Stine ο οποίος αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.



Ο 4χρονος έμαθε μέσω Facebook για τον Knox, τον οποίο ο πατέρας του είχε βρει χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι τους στις 30 Νοεμβρίου.

«Πήγαμε στο εμπορικό κέντρο, ο Άγιος Βασίλης τον ρώτησε τι ήθελε για τα Χριστούγεννα», περιέγραψε η Sharpe στο ABC News. «Εκείνος ζήτησε ένα τραινάκι και να προσευχηθούν να γίνει ένα θαύμα για τον μικρό Knox».



Ιδιαίτερα συγκινημένη δήλωσε και η μητέρα του Knox, Mindi Stine. «Ήταν τόσο όμορφο», είπε, «τόσο γλυκό. Μίλησε απευθείας στην καρδιά μου. Παρότι βιώνω ανείπωτο πόνο, μου έφερε χαρά».



Αφότου ο άτυχος Knox βρέθηκε μελανιασμένος και αναίσθητος από τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους στην Αριζόνα τον περασμένο μήνα, μεταφέρθηκε στο Λας Βέγκας για θεραπεία.

Ο Knox ανακηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός, ωστόσο δεύτερη εξέταση έδειξε πως είχε ροή αίματος στον εγκέφαλό του. Πλέον ο μικρός περιμένει για να υποβληθεί σε τραχειοστομία, ώστε να βοηθηθεί να αναπνεύσει.

Η οικογένειά του εξακολουθεί να ελπίζει και έχει ανοίξει λογαριασμό GoFundMe για να μπορέσει να καλύψει τα τρέχοντα ιατρικά έξοδα.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.